Logistieke & Transport Diensten

Driven by People & Powered by Technology

 

Aber Logistics beschikt over bewezen toepassingen om de operationele kosten van uw Supply Chain organisatie te verminderen. Ons doel is om een concurrerende, flexibele logistieke infrastructuur te ontwikkelen die vraag en aanbod perfect bij elkaar aan laat sluiten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat deze oplossing goed aansluit op de rest van uw organisatie en in kan spelen op eventuele veranderingen.

Ervaren Consultants

Vertrouw op ons team van gespecialiseerde supply chain consultants om uw operationele uitdagingen aan te gaan. Wij focussen ons daarbij op het optimaliseren van uw dagelijkse operatie, waarbij we ook een positieve ontwikkeling van de marges en klant tevredenheid realiseren. Onze experts combineren logistieke kennis met de kracht van praktijk gerichte oplossingen. Wat is de huidige prestatie van uw Supply Chain? Is uw inkoopstrategie voor transport gericht op toekomstige ontwikkelingen? De antwoorden op deze vragen en meer, helpen een op maat gemaakte supply chain te realiseren die gericht is op maximaal resultaat en flexibel genoeg om in te springen op toekomstige ontwikkelingen.

Onze Aanpak

Iedere organisatie streeft ernaar de producten en/of diensten sneller, beter en met hogere betrouwbaarheid dan de concurrentie te leveren. Welke processen in uw Supply Chain zijn hierbij cruciaal? Hoe kan uw organisatie slimmer omgaan met kosten en doorlooptijden verbeteren? Aber Logistics kan u daarbij helpen door te starten met een Quick scan. Dit onderzoek zal u inzicht geven in de huidige status van de diverse aspecten van uw Supply Chain. Daarna kunnen we gezamenlijk bepalen met welke uitdagingen we als eerste aan de slag gaan.

Onze Logistieke en Transport  diensten

We richten ons op het verbeteren van de marges van onze klanten, door de kosten te verlagen of juist te zorgen voor omzet groei. Onze onafhankelijkheid van leveranciers geeft ons de mogelijkheid om te kijken naar een breed scala aan logistieke en supply chain oplossingen die het beste aansluiten bij uw organisatie.

Onze Supply Chain Consultancy diensten bevatten:

  • Supply Chain Quick Scan - Een systematische aanpak om inzicht te geven in de status van uw processen en toekomstige verbeter punten.
  • Financiële en operationele marktvergelijking - onafhankelijk en neutraal onderzoek gericht op de logistieke operatie en kosten om mogelijkheden tot verlaging van kosten of verhoging van marge te realiseren.
  • Inkoop en contract management - Het begeleiden en/of uitvoeren van volledige inkoop trajecten om de beste oplossingen voor uw logistieke services te waarborgen. Hierbij kunt u denken aan transport onderhandelingen voor (internationale) pakketservices, zee- en luchtvracht.
  • Voorraad optimalisatie - het uitvoeren van voorraad optimalisatie analyses om uw product stromen & cashflow te verbeteren. Waarbij we tegelijkertijd de doorlooptijden verlagen.
  • Sustainable Logistics - Het verlagen van CO2 uitstoot door gebruik te maken van milieu vriendelijke logistieke oplossingen.
  • Supply Chain Programma - Het identificeren van gaten in uw huidige logistieke proces en het zoeken naar oplossingen voor verbeteringen.
  • Warehousing - Het analyseren van uw huidige warehouse lay-out de productiviteit en effectiviteit, waarbij tegelijkertijd gekeken wordt naar concrete oplossingen.
  • Project management, change management en interim management